PER NE

Tika Dance


Tika Dance është shkolla e parë e vallëzimit në Kosovë e themeluar në vitin 1992. Ne ofrojmë kurse të vallëzimit për të gjitha grupmoshat. 

Ndër kurset me të rendesishme janë Valsi Vienez, Valsi Anglez, Tango, Quickstep, Rumba, Samba, Jive, Salsa, Cha Cha Cha, Rock N'Roll, Boogie Woogie, Charlestone, Flamenco, Hip Hop, Belly Dance dhe vallëzime te ndryshme moderne etj.

 

Adresa: Qendra e Biznesit "Dodona" - Rr. Bajram Kelmendi, Prishtinë

© 2013 by Tika Dance

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean