KURSET

Tika Dance ofron kurse te vallezimit per femije dhe te rritur nga mosha 6 deri 60 vjecare...

Llojet e Vallezimeve

Te gjitha llojet e vallezimit standard, modern dhe latin ne cifte dhe ne grupe. Nder to jane:

- Valsi Vienez

- Tango

- Rumba

- Samba

- Jive

- Salsa

- Bachata

- Cha Cha Cha

- Rock N'Roll

- Charlestone

- Flamenco

- Hip Hop dhe R&B

- Belly Dance

- Vallëzime te ndryshme moderne etj.

Zumba / Aerobik

Zumba eshte kombinim i vallezimit dhe aerobikut. Zumba eshte ideale per humbjen e peshes, formimin e trupit, heqjen e stresit dhe ju ndihmon te ndjeheni mire.

Zumben e preferojne me se shumti personat te cileve ju mungon aktiviteti fizik per shkak te obligimeve te shumta ne pune dhe shtepi.

 

Per Ciftet Paramartesore


Vallëzimi është pjesa kryesore për një çift që ta prezantoj vetën para mysafirëve të pranishëm. Përveç që ju vërejnë kostumet, grimin, flokët, këtu hyn edhe lëvizjet e çiftit ku me një koreografi të bukur, ju mund të bëni dasmën tuaj të kompletuar dhe të përsosur.

Shkolla e vallëzimit Tika-Dance ka një kohë që merret me përgatitjet e çifteve paramartesore. Tika-Dance ju ofron këtë mundësi që ju të mund të ushtroni dhe të mësoni vallëzimin tuaj të preferuar duke pas mundësi zgjedhje të çfarëdo lloji të vallëzimit.

A jeni të interesuar për të mësuar se si vallëzohet? Lajmërohuni tani.​